Welk mondwater past het beste bij jou?

slechte adem

Om een slechte adem te bestrijden, kan mondwater een uitkomst bieden. Dit is namelijk speciaal gemaakt om een einde te maken aan een slechte adem en dat gaat op een erg snelle en gemakkelijke manier. Er zijn veel verschillende soorten mondwater die elk een specifiek probleem aanpakken. Zo weet je dus zeker dat er altijd wel eentje bij zit die je kan helpen met jouw probleem. Daarnaast zijn er ook nog mondwaters die een lekker smaakje hebben. In de lijst hieronder staan verschillende mondwaters op een rijtje met elk hun kwaliteiten en specialiteiten.  

Een einde van je slechte adem met de mondwaters van Overall en TonsilFresh 

De mondwaters van Overall en TonsilFresh zorgen voor een heerlijk fris gevoel in je mond en maken korte metten met die slechte adem. De bacteriën in je mond die deze nare geurtjes verspreiden doen het erg goed in omgevingen waar weinig tot geen zuurstof is, vandaar dat deze mondwaters veel actieve zuurstof in zich hebben. Hierdoor wordt ook de natuurlijke balans hersteld doordat de bacteriën niet verder kunnen groeien. 

Wanneer te gebruiken 

Deze mondwaters zijn geschikt om te gebruiken wanneer je regelmatig een vieze smaak in je mond hebt of last hebt van een slechte adem. Ook wanneer je ‘s ochtends altijd last hebt van een slechte adem is dit een goed product voor jou. Daarnaast werkt het ook wanneer je gevoelig tandvlees hebt of tandvlees dat snel bloedt. Ten slotte helpt het ook tegen amandelstenen en een witte aanslag op de tong. Het zorgt dus niet alleen voor een frisse adem, maar houdt ook je hele mond gezond. 

Altijd een frisse adem door OxyFresh mondwater 

Met het mondwater van OxyFresh ben je altijd verzekerd van een frisse adem, gezond tandvlees en een mond die goed gehydrateerd is. Hij bevat namelijk alleen maar goede ingrediënten zoals actief zuurstof, aloë vera, xylitol en zinklactaat. Deze hebben allemaal zo hun vervelende kwaaltjes die ze bestrijden zoals bijvoorbeeld amandelstenen en een slechte adem. Doordat het product geen schadelijke stoffen bevat, kunt u het met een gerust hart elke dag gebruiken.  

Wanneer is OxyFresh geschikt voor u 

OxyFresh is geschikt voor u wanneer u regelmatig last heeft van een slechte adem, aanslag op de tong, ontstoken of bloedend tandvlees of amandelstenen. De ingrediënten vechten tegen al deze problemen waardoor u altijd een frisse mond hebt. Dit komt ook mede door de citrussmaak die het heeft. Ook gaat dit product een droge mond tegen. Een droge mond is namelijk vaak de oorzaak van een slechte adem doordat bacteriën niet van een vochtige omgeving houden. 

Stralend witte tanden met Dr. Brite mondwater Mint 

Dankzij het mondwater van Dr. Brite krijg je niet alleen een frisse mond, maar ook nog eens stralend witte tanden. Dit komt door twee belangrijke ingrediënten, namelijk geactiveerde houtskool en kokosolie. Ze hebben allebei zo hun eigen kwaliteiten, maar zorgen er allebei voor dat je mooie witte tanden krijgt. Daarnaast zorgen ze er ook allebei voor dat de schadelijke bacteriën die in je mond vervelende geurtjes verspreiden, niet kunnen blijven leven. Zo wordt er dus een einde gemaakt aan je slechte adem.

Wanneer Dr. Brite mondwater Mint gebruiken 

Er zijn verschillende mondwaters van Dr. Brite met allemaal een andere smaak. De variant met mint is geschikt wanneer u meteen ‘s ochtends al een frisse adem wilt hebben. Daarnaast is deze mondwater ook geschikt voor kinderen omdat het alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat waardoor het niet erg is als je het een keer doorslikt. Je kunt het dus dagelijks gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken om vervelende bijwerkingen. Het zorgt ervoor dat je een frisse adem krijgt, maar het houdt ook je hele mond gezond en gehydrateerd. 

Een gezond gebit met Dr. Brite mondwater Berrylicious 

Het mondwater van Dr. Brite bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en is daardoor geschikt om dagelijks te gebruiken. Daarnaast is het ook geschikt voor kinderen omdat het geen ramp is wanneer je het doorslikt. Dit komt omdat er helemaal geen schadelijke ingrediënten in dit product zitten. Je kunt kiezen uit verschillende smaakjes, waaronder de smaak Berrylicious. Dit is een mix tussen frambozen en aardbeien. Ondanks dat het dus geen mint smaak is, zoals de meeste mondwaters wel zijn, zorgt het wel voor een frisse adem en een schoon gevoel in je mond. 

Wanneer Dr. Brite mondwater Berrylicious gebruiken 

Het mondwater van Dr. Brite met de smaak Berrylicious is geschikt om te gebruiken wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem. Dit kan in de ochtend zijn, maar ook gewoon overdag. Door dit mondwater dagelijks te gebruiken worden de slechte bacteriën die vervelende luchtjes veroorzaken aangepakt. Zo kunnen zij niet meer hun werk doen en wordt je mond gezonder en frisser. Ook wanneer je snel last heb van gaatjes in je tanden, is dit product goed om te gebruiken. De ingrediënten die erin zitten, helpen namelijk op een natuurlijke manier om gaatjes te voorkomen en maakt je gebit een stuk sterker.    

Een fris begin van de dag met Dr. Brite mondwater Coco Chai  

Een andere smaak van de Dr. Brite mondwaters is Coco Chai. Dit is een heerlijk exotisch smaakje doordat er kaneel, kruidnagel en kardemom olie in het mondspoeling product zit. Daarnaast zitten er ook nog andere ingrediënten in die goed voor je zijn, zoals kokosolie en aloë vera. Deze zorgen allebei voor een verzacht tandvlees en weefsels in je mond. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor oil pulling. Dit is een hele oude methode om wittere tanden en een gezonde mond te krijgen waarbij je voor langere tijd je mond spoelt met olie. Het voordeel van dit mondwater is dat je het niet heel lang hoeft te gebruiken, maar toch geniet van dezelfde effecten.

Wanneer Dr. Brite mondwater Coco Chai gebruiken 

Het mondwater van Dr. Brite met de smaak Coco Chai is speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van gevoelige tanden en problemen met hun tandvlees hebben. Het zorgt namelijk voor een sterk en gezond tandvlees. Doordat er kokosolie en zeezout in dit product zit, worden alle schadelijke bacteriën uitgeschakeld zodat zij geen nare geurtjes meer kunnen verspreiden. Daarnaast verfrist het ook je adem en houdt het je mond gezond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *