Verkeerd medisch behandeld

letsel advocaat

Er hoeft niet altijd een medische handeling plaats te vinden om schade te maken, ook een verkeerde diagnose van een huisarts of andere arts kan grote gevolgen hebben. Je hebt als patiënt het recht om correct geïnformeerd te worden door een hulpverlener, krijg je niet de goede of volledige informatie dan is een arts nalatig. Ook wanneer je een behandeling ondergaat en de risico’s zijn niet verteld, is je arts hier verantwoordelijk voor en is het goed om een letsel advocaat in te schakelen.

Aantoonbare schade

Denk je dat je schade hebt geleden of er nog steeds hinder van ondervindt, is het wel zaak dat je dit kunt bewijzen. Hierbij kun je niet zonder deskundig advies, over het algemeen komen er veel juridische en wettelijke eisen en verplichtingen aan te pas. Moet je dit proces voeren zonder een letsel advocaat, heb je waarschijnlijk weinig kans omdat je simpelweg de weg niet weet. Door middel van een rapport te maken, kan er boven water komen wie er aansprakelijk is voor de misser.

Vaststellen van de schade

Is het moment daar dat de tegenpartij verantwoordelijk is voor de schade, dan moet er nog worden berekent hoe hoog deze schade is. Er wordt exact in kaart gebracht waaruit de schade bestaat, eventueel worden er direct voorschotten gevraagd tot het moment van de definitieve berekening. Is de tegenpartij van mening dat zij toch niet schuldig zijn, dan laat sapadvcaten.nl het er niet bij zitten en worden er andere wegen bewandeld om toch het recht te laten zegevieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *