Mondhygiëne door Dental4all

Dental4all

Veel mensen weten niet hoe belangrijk mondhygiëne is. Mondhygiëne is een van de belangrijkste vormen van je gezondheid. Het heeft ook invloed op de rest van je lichaam. Daarnaast zul je je door een goed verzorgd gebit zul je je zekerder voelen, fitter en zal minder last hebben van pijntjes rondom je gebit. Kortom veel voordelen dus. Echter is een grote groep Nederlanders bang voor de tandarts of mondhygiënist. Maar dit is absoluut niet nodig. Zeker niet als je je gebit laat verzorgen door Dental4all. Je hebt bij hen namelijk altijd een vaste specialist. Dit is voor veel mensen erg prettig omdat zij een vertrouwensband met hun specialist op willen bouwen. Door een goede band met een vakkundige mondhygiënist, zal een bezoekje aan de mondhygiënist en tandarts minder eng zijn.

Dental4all

Welke behandelingen voert Dental4all uit?

Dental4all is vooral gespecialiseerd in het uitvoeren van controles en het reinigen van het gebit. Daarnaast kunnen zij vullingen polijsten, een laklaag aanbrengen (ook wel sealen genoemd),  fluoride aanbrengen en röntgenfoto’s maken. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door één specialist. Deze specialist heet Tarik D, hij is de eigenaar van de praktijk. Met meer dan tien jaar ervaring is hij zeker een expert met veel ervaring. Hij heeft veel affiniteit voor patiënten met angst, ouderen patiënten en kinderen. 

Dental4all

Zijn mijn behandelingen verzekerd?

Het antwoord op deze vraag ligt redelijk gecompliceerd. Het is namelijk erg afhankelijk van je verzekeraar en je verzekeringspakket. Je zal dit dus bij jouw eigen verzekering na moeten kijken. Daarentegen zijn alle kinderen tot achttien jaar standaard verzekerd. Zij krijgen dus een gratis behandeling. De gebitsverzorging zit voor kinderen altijd in iedere basisverzekering.