Fysiotherapie is meer dan beweging

therapie

De fysiotherapeut lijkt de oplossing te zijn voor alles wat te maken heeft met beweging: heb je last van je rug? Fysiotherapeut. Heb je pijn aan je gewrichten? Fysiotherapeut. Heb je last van je knie? Jaha, de fysiotherapeut. Maar is de fysiotherapeut alleen bedoeld voor alles met betrekking tot beweging? Nee. Het is een groot misverstand dat fysiotherapeuten alleen maar bezig zijn met beweging. Ja, het is een groot deel van een takenpakket. Toch is een fysiotherapeut is te zetten voor anderen doeleinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van voeding? Heb je lichamelijke klachten of wil je graag meer te weten komen over gezonde voeding, dan kun je altijd kijken naar een fysio bij jou in de buurt, bijvoorbeeld: fysiotherapie Den Helder, Utrecht of Zwolle. Er is altijd wel ergens een fysiotherapeut te vinden.

Voeding

Alhoewel een fysiotherapeut jou inderdaad graag helpt met het doen van oefeningen om een blessure langzaam te laten verdwijnen, helpt de fysiotherapeut ook graag met gezonde voeding. Als jij bijvoorbeeld ontevreden bent over jouw eetpatroon of je er klaar mee bent te zwaar te zijn, kun je ook terecht bij een fysiotherapeut bij jou in de buurt.. 

fysiotherapie den helder

De perfecte combinatie

Fysiotherapie + gezonde voeding = een gouden combinatie. De basis voor een gezond lichaam is immers te vinden bij beweging en gezonde voeding. Fysiotherapeuten helpen jou graag aan een goede basis voor je lichaam en bieden om die reden naast bewegingsoefeningen ook vaak voedingsadvies aan. Kortom, als jij een omslag wilt maken in jouw eetpatroon of je wilt simpelweg meer informatie over gezonde voeding dan biedt een fysiotherapeut een perfecte oplossing. Je hoeft dus niet direct naar een diëtist te gaan. Kijk eerst eens wat een fysiotherapeut voor je kan betekenen.Twijfel niet langer en zoek een fysio bij jou in de de buurt,  bijvoorbeeld: fysiotherapie den helder, utrecht of zwolle. Heel veel succes!

https://www.fysiotherapiesuri.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *